دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اعلام پایان حضور نظامی انگلیس در افغانستان

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در جمع نمایندگان پارلمان این کشور اعلام کرد، حضور نظامی انگلیس در افغانستان به پایان رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۹ - ۱۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 08
کد خبر: ۹۴۶۴۲

به گزارش راهبرد معاصر همزمان با گمانه‌زنی‌ها درباره خروج آمریکا از افغانستان، نخست‌وزیر انگلیس به نمایندگان پارلمان این کشور خبر داده که حضور اشغالگرانه انگلیس در افغانستان بعد از ۲۰ سال به پایان رسید.

روزنامه «گاردین» روز پنجشنبه (امروز) گزارش داد، بوریس جانسون نخست‌وزیر انگلیس پایان ماموریت نظامی این کشور در افغانستان را اعلام کرد.

این رسانه در گزارش خود اذعان کرد، خروج نظامیان گلیسی از افغانستان بعد از ۲۰ سال حضور در این کشور، «به صورتی عجولانه و محرمانه» انجام شده است.

طبق این گزارش، نخست‌وزیر انگلیس در اظهارنظری خطاب به نمایندگان پارلمان این کشور از پایان حضور نظامی انگلیس در افغانستان خبر داد.

برآورد رسانه‌های انگلیس، حضور نظامی این کشور در جنگ به رهبری آمریکا در افغانستان، باعث مرگ ۴۵۷ نظامی انگلیسی شده است.

طی روزهای گذشته رسانه‌ها از تدارک لندن برای خروج از افغانستان خبر داده بودند. بر همین اساس، سیزدهم تیر ماه روزنامه «دیلی‌میل» نوشته بود که تمام نظامیان انگلیسی امروز (یکشنبه) خاک افغانستان را ترک خواهند کرد.

انگلیس در سال ۲۰۰۱ و به بهانه «جنگ با ترور»، دوشادوش آمریکا به افغانستان لشگرکشی کرد و امروز پنجشنبه نخست‌وزیر این کشور در پارلمان، پایان «ماموریت نظامی» لندن در افغانستان را اعلام کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار